четвртак, 4. март 2010.

KAKO SVEST UTIČE NA DNK

Kako svest utiče na našu DNK?
Kako je stvorena ljudska DNK?
Ko je stvorio/dizajnirao?
Kako je taj "dizajner" to zamislio?


Meni je jako teško da poverujem da je DNK,ta kompleksni centralni interfejs izmedju duše/svesti i našeg tela,odnosno,glavni uzrok za ovu našu skučenu ljudsku percepciju i skučena čula kojima doživljavamo svet oko nas,nastao sasvim slučajno,npr.po Darvinu evolucijom.
Pogotovo kad se zamislim nad 95% neiskorisćene DNK, zvane junk -(smeće) DNK.

Krenimo u istraživanje.

Quotane stvari su, ako nije drugačije naznačeno, iz knjige "Polje" - Lynne McTaggart.
Citat:
...Ta i druga istraživanja Poppu su potvrdila da je DNK jedna od glavnih skladišta svetlosti i jedan od glavnih izvora biofotonskih emisija. DNK možemo uporediti sa glavnom “muzičkom viljuškom” u našem telu. Kada zazvoni odredenu frekvenciju, slede je drugi pojedinačni molekuli.Bilo je lako moguće,da je nabasao na kariku koja nedostaje u teoriji o DNK pomoću koje bi se možda mogao objasniti,najčudesniji proces u biologiji čoveka uopšte - proces kojim iz jedne jedine ćelije izraste potpuno razvijen čovek.

Citat:
Uobičajeno naučno objašnjenje govori o hemijskim interakcijama među molekulima, te njihovoj interakciji sa DNK - dvostrukom spiralom sa genetskim kodovima,koji sadrže u sebi nacrt telesnih proteina i aminokiselina. Svaka spirala DNK odnosno hromozom - a dvadeset i šest parova identičnih hromozoma,postoji u svakoj od deset milijardi ćelija našeg tela - sadrži dugi lanac nukleotida ili baza od četiri različite komponente (adenin, timin, ci-tozin i gvanin), koji su u telu svakog pojedinog čoveka raspoređeni u jedinstvenom poretku.

Citat:
Problem,koga genetičari,uopšteno ostavljaju po strani, glasi: ako DNK deluje kao upravljačka soba koji je mehanizam povratnih informacija,koji joj omogućava usklađivanje delatnosti pojedinih gena ili ćelija,da održavaju sve sisteme?Koja hemikalija ili genski proces kaže pojedinačnim ćelijama,da izrastu u ruku, a ne u nogu?I koji ćelijski procesi se događaju u kom vremenu?

Citat:
Nema nikakve nedoumice,da proteini imaju vrlo značajnu ulogu u funkcionisanju tela. Medutim, darvinistima nedostaje objašnjenje o tome,kako DNK zna,kada da to sve ukomponuje, te kako hemikalije, koje se slepo zalecu jedna u drugu deluju više ili manje istovremeno.U svakoj ćeliji, svake sekunde prosečno se odvija oko sto hiljada hemijskih reakcija i isti proces se istovremeno odvija u svim telesnim ćelijama.Svake sekunde,dogodi se na milijarde hemijskih reakcija ove ili one vrste.Tempiranje je neverovatno precizno; kada bi bilo koji hemijski proces u svim milionima naših telesnih ćelija imao samo mali vremenski pomak, za nekoliko sekundi mi bismo eksplodirali.

Zamislite samo ovu PRECIZNOST, o kojoj skoro nikada tokom našeg života,kao ljudska bića ni ne razmišljamo, niti imamo pojma:

Kada bi,bilo koji hemijski proces,u svim milionima naših telesnih ćelija,imao samo mali vremenski pomak, za nekoliko sekundi bismo eksplodirali.


Kasiopejske transkripte:

Q: (L) Ko su bili originalni genetički inženjeri ljudske rase?
A: Mi.
Q: (L) Kasiopejanci, ispravno?
A: Da.

***

Q: (L) Da li je ljudska rasa bila genetički dizajnirana da postanu robovi?
A: Da.
Q: (L) Ko su bili genetički inženjeri ovog robstva?
A: Lizard bica.

A: Lizard bića su genetički promenili ljudsku rasu nakon borbe za svoju vlastitu ishranu.

***

BRUCE LIPTON, poznati biolog ( http://www.brucelipton.com/ ) kaže,da mi možemo našom svesti delovati na to, da se neki geni ukljuce ili iskljuce ili produkuju nesto ili ne, jednom recju: na "izražaj gena".

On kaze,da je ono, što uključuje ili isključuje neke gene naša percepcija, tj. percepcija sveta oko nas, tj. naša uverenja, naša verovanja, kroz koja doživljavamo sebe, druge ljude i svet oko nas.

Naša uverenja/verovanja su "programi" koji su nam usadjeni u podsvest od našeg rodjenja, od prvog dana.


U sesiji sa Kasiopejcima, 06.06.98, Laura je istraživala neke krvne linije i pitala je za neke specificne krvne linije:

Q: Da li te krvne linije nose specifične kodove,koji su dizajnirani, da se aktiviraju u izvesnom vremenskom periodu, ili kao odgovor na izvesnu frekvenciju?
O: Moguce, ali zašto se to ne bi moglo primeniti kod svih?
P: OK, to znači da mi svi u sebi imamo tempirane bombe, svi mi!
O: Mozda.
P: Ok, bizarno... (A) To možda nisu tempirane bombe, to su možda bombe,koje mogu biti iniciirane sa nečim drugim, na primer znanjem. (L) Da li je to slučaj, da znanje moze otključati ove kodove?
O: Da.

**

ZNANJE može u nama UKLJUČITI neke gene?!

I, koje znanje!?

Možda znanje i shvatanje o nama - ljudima kao multidimenzionalnim bićima, koje u sebi - u DNK - nose potencijal za obimnije, slobodnije, ispunjenije postojanje u telu,od ovoga sada, na planeti Zemlji, u kojem služe kao eterička ishrana reptilima sa 4 sprata i držani od njihovih sluga illuminata i patokrata u toru mentalne kontrole, lažima, manipulisani, zavedeni i opijeni religijama, jeftinom zabavom na televiziji, strahom od islamskog terorizma?
Citat:
Što više naučimo, to je drugima lakše slediti naše stope.

Citat:
Frohlich je u svojim istraživanjima pokazao,da jednom,kada energija dosegne određeni prag, molekuli počinju unisono vibrirati,sve dok ne dosegnu visok stepen koherencije.Onog trenutka,kada dosegnu to stanje koherencije preuzimaju neka svojstva kvantne mehanike uključujuci nelokalnost.Dodu do tačke u kojoj mogu delovati u tandemu.

Citat:
Naše želje i namere kreiraju našu stvarnost.
Svaki čovek ima sposobnost ostvariti sopstvene želje.
Braud je na sebi svojstven, tih i neupadljiv način započeo sa proverom ove ideje, te je primenom namera pokušavao postići odredene rezultate.Otkrio je da stvar deluje samo onda,kada želju izražava nežno, bez prevelikog htenja ili nastojanja. Nešto slično kao, kada pokušavate zaspati: što se više trudite, to više sprečavate san.
S vremenom, kada su Braudovi očekivani rezultati postali češći od očekivanih, slučajnih rezultata, postao je poznat kao "dobar ostvarivač želja".

Citat:
Naše prirodno stanje bitisanja je odnos ili tango: stanje neprestanog uticaja jednih na druge.

Citat:
Backster je palio list biljke i zatim merio njen galvanski odgovor, slično, kao što bi merio reakciju kože kod ljudi,priključenih na detektor laži. Iznenađujuće je bilo,to što je biljka na poligrafu pokazala jednako "stresnu" reakciju kao i čovek, koji je opekao ruku. Za Hala je bio još čudesniji rezultat, pokusaj u kojem je Backster palio list susedne biljke,koja nije bila priključena na poligraf. Prva biljka, još uvek spojena sa poligrafom, ponovo je pokazala podjednaku "bolnu" reakciju kao i kada su njeni listovi bili paljeni. To je Halu bio znak,da je prva biljka primila informaciju preko nekog vanosećajnog mehanizma i pokazala empatiju.Eksperiment je ukazivao na neku vrstu uzajamne povezanosti izmedu živih materijai.

Citat:
"Backsterov učinak" delovao je i između biljaka i životinja.Kada bi morski račic,na jednoj lokaciji iznenada uginuo, ta se činjenica trenutno odrazila na biljke na drugoj lokaciji, što je zabeležio poseban instrument za merenje standardnih psihogalvanskih reakcija (PGR). Backster je takve eksperimente izvodio na udaljenostima većim od sto kilometara, te među paramecijima, plesnima i krvnim uzorcima; u svim slučajevima izmedu životinja i biljaka odvijala se neka tajnovita komunikacija. Kao u Ratovima zvezda,gde je svaka smrt zabeležena kao poremećaj u Polju.

Citat:
Komunikacija u svetu,ne odvija se u vidljivom prostoru Newtona, nego u subatomskom svetu Heisenberga.
Ćelije i DNK komuniciraju preko frekvencija. Mozak prepoznaje i beleži vlastiti snimak sveta u pulsirajucim talasima.
Svemir podupire temeljna supstanca koja sve registruje, te omogućava da sve komunicira sa svim ostalim.
Ljude nije moguće odvojiti od njihove okoline. Živa svest nije izolovani entitet.

Čovekova svest povećava stepen reda u preostalom svetu i ima neverovatne moći - možemo lečiti sebe i svet i u određenom smislu,učiniti ga takvim, kakvim želimo da bude.

***

EEG istraživanja sprovedena na deci ispod pet godina starosti, pokazala su, da su njihovi mozgovi neprestano u alfa/theta stanju - stanju promenjene svesti - a ne u beta stanju uobičajene, zrele svesti.

Aplha - 8-13 Hz
Theta - 4-8 Hz
Beta - stanje uobičajene, dnevne svesti: od 14 Hz - naviše.

Poznato je, da se naša uverenja/verovanja brže usecaju u našu podsvest, kada smo u "opuštenijim" stanjima svesti, kao npr. alfa ili theta.

Dakle, da li je negde i u našim genima programirano,da deca, ne bi li, što više i bolje upili taj proces programiranja ljudske jedinke, u jednu mirnu i poslušnu matrix ovčicu – da provedu svoje detinjstvo upravo u alfa/theta stanju?


Kako tačno moja svest deluje na gene, na moju DNK u milijardama ćelija ovog tela u ovom trenutku?

Kako tačno moja svest, znači sve moje misli, osećaji, moja podsvest, moji programi/uverenja/verovanja deluju/menjaju DNK?

I da li mogu uopšte svojom svesti delovati na sve gene ili samo na neke?

Na koje i kako?

Istraživanje se nastavlja...

Нема коментара:

Постави коментар